Tilpasset programvare

Når våre kunder har behov for spesialtilpasset programvare, er vi klare til å implementere systemer ved hjelp av topp moderne teknologier og en effektiv utviklingsprosess

Design prosess

Forstå

Vi starter prosessen med å forstå hvordan kunden jobber i dag, og hva de ønsker å forbedre. Vi setter oss selv i kundens sko for å forstå hvordan ting opererer på en daglig basis

Definere

Vi arbeider så med å finne ut hva "hva som skal utføres". Hvilke problemer skal vi løse? Hvordan kan vi bryte større problemer ned til mindre håndterbare problemer?

Idèmyldring

Vi idèmyldrer mulige løsninger og ender opp med de mest gjennomførbare og kostnadseffektive løsningene. I denne fasen er vårt viktigste spørsmål: "Hvordan kan vi forenkle og fokusere på det som betyr noe"?

Prototype

Vi lager interaktive mokcups (skisser), som er viktig for tidlig evaluering og tilbakemelding fra kunden. Disse prototypene er ikke det endelige produktet, men er med på å skape en felles visjon for utseende og funksjonalitet i det endelige produktet.

Testing

Kunden tester prototypene og definerer omfanget av arbeidet. Med dette kan vi lage et prisoverslag basert på sprinter, som garanterer presise prisoverslag og tidsestimeringer.

Platformer

Programmeringsspråk

Rammeverk

Databaser

Teknologier

Se hva vi har utviklet for våre kunder

Trykk for å lese om deres suksesshistorier

Tizir Logo
Odda Technology Logo
Odda Produkt Logo
ODS Logo Big

Interessert i en spesialtilpasset løsning?

Ta kontakt for et uforpliktet tilbud

Skroll til toppen
Rull til toppen